Leesgroep Marcel Proust Online

Organisator Jan Nekkers nodigt leden van de vereniging uit om deel te nemen aan de leesgroep Marcel Proust (najaar 2023 – OBA Amsterdam):

Beste leden van de Proustvereniging,

Op zoek naar de verloren tijd van Marcel Proust is zoals jullie weten een goudmijn aan ideeën, gedachten en ervaringen. Vaak lukt het niet in je eentje lezend al die goudklompjes te vinden. Daarom blijven velen steken bij het eerste boek. In een groep onder deskundige begeleiding lukt het vaak veel beter. 

Dus hebben Johan Veen en ik  voor dit najaar opnieuw een Proust-leesgroep opgezet. Weer op zondagochtend, weer tweewekelijks, weer in de OBA van Amsterdam (vlakbij Amsterdam CS), en opnieuw ook online te volgen. Om niet in herhaling te vallen, dit keer met een andere begeleider: dr. Sjef Houppermans, oud-universitair hoofddocent Franse Taal en Letterkunde. 

Mocht je geïnteresseerd zijn om zeven keer aan te schuiven, kijk dan even op onze website ProustOnline. Die website wordt nog niet door Google herkend, dus je zult op de link hieronder moeten klikken of het hele webadres in de webbalk van je browser moeten plakken. 

www.proustonline.nl 

We verheugen ons zeer op je deelname en je bijdrage aan de bespreking.

Met vriendelijke groet,

Jan Nekkers